Who Won The PDP Presidential Primary Election 2022

Atiku Abubakar don emerge presidential candidate of Peoples Democratic Party [PDP] for 2023 general election.

PDP wey be Nigeria main opposition party vote on Saturday May 28 to choose di best candidate wey go be di presidential flag bearer of di party.

Di Presidential Primary 2022 na part of preparation for di next year election.

Na 13 aspirants, as at Saturday morning, dey contest to be di presidential candidate of di party.

PDP Presidential Primaries results

Former Vice President of Nigeria, Atiku Abubakar get 371 votes.

Govnor of Rivers state Nyesom Wike record 237 votes

Former Senate President, Bukola Saraki pull 70 votes

Akwa Ibom State Governor, Emmanuel Udom score 38 votes

Bauchi State Govnor, Bala Mohammed get 20 votes

Former Senate President/SSG, Pius Anyim collect 14 votes

Tambuwal step down from PDP presidential race for Atiku

Pharmacist, Sam Ohabunwa take 1 vote

Female aspirant, Olivia Tariela take 1 vote

Publisher, Dele Momodu score 0

Former governor of Ekiti State, Ayo Fayose score 0

Lawyer, Charles Okwudili get 0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.